LyckoBingo

LyckoBingo är en populär bingosajt och många bingoälskare har hittat dit under årens lopp. Säkert beror det på sajtens trevliga och lätthanterliga gränssnitt men även på att den har så mycket mer att erbjuda än bara bingo. På LyckoBingo hittar du nämligen även spelautomater, skraplotter, jackpottspel, casinospel, arkadspel och bonusspel så man skulle kunna säga att de flesta spelare, oavsett smak, får sitt lystmäte tillgodosett. Men naturligtvis, som namnet så tydligt anger, är det först och främst bingo som gäller. På LyckoBingo kan du spela klassiska 90 bollars och 75 bollars bingo.

Sajten har en kundservice öppen dygnet runt som är där för att besvara dina förfrågningar och lösa eventuella problem. Naturligtvis kan du även spela när som helst på dygnet. För de mest lojala kunderna på LyckoBingo finns ett VIP- Program att få ta del av. Där kan man som exklusiv kund få åtnjuta personlig VIP och service, till exempel i form av en personlig VIP-assistent, men även kampanjer, premier och extra gåvor. Club Emerald, Club Gold och Club Diamond är exklusivt medlemskap som enbart finns tillgängliga genom en inbjudan och öppet bara till ett fåtal medlemmar. I sin strävan att skräddarsy kundanpassandet ytterligare har LyckoBingo även nu infört en Bingo Alert. Detta innebär att du som kund kan få personliga erbjudanden skickade direkt till din sida på Facebook, till din personliga startsida på Google eller till och med till skrivbordet på din dator, för att bara nämna några platser. Du måste förstås ladda ned ett personligt bingoprogram innan för att detta ska kunna fungera, men LyckoBingo skänker dig faktiskt 10 kronor för besväret.

Lycko bingo

Precis som alla andra bingosajter på nätet måste du bli medlem innan du kan börja spela. Alla kunder som registrerar sig får först en välkomstbonus på 50 kronor. Denna välkomstbonus ger användarna möjlighet att prova på att spela innan de väljer att göra sin första insättning. Välkomstbonusen sätts in automatiskt på kundens spelkonto efter att kunden har slutfört sin registrering. När du sedan gör din första insättning får du ytterligare en bonus. Denna insättningsbonus är lika stor som den första insättningen men med en gräns som går vid 2000 kronor. Med andra ord innebär detta en bonus på 200 procent! Insättningsbonusen kan inte tas ut i reda kontanter, den är istället avsedd till att köpa nya bingobrickor för. Alla vinster som vunnits genom att spela med bonuspengar betraktas dock som kontanter och kan tas ut efter bonusvillkoren har uppnåtts eller istället användas för att köpa ytterligare bingobrickor.

LyckoBingo sätter säkerheten högt vid betalningar då deras betalningssystem är noggrant testade och utvecklade i enlighet med de senaste krypteringsprogrammen. Det finns förstås flera olika betalningsalternativ såsom betalning direkt med korten VISA, ELECTRON, MASTERCARD ELLER MAESTRO. Du kan även använda dig av elektroniska plånböcker som NETELLER, Moneybookers eller Ukash och inbetalningar kan göras upp till 10 gånger på ett dygn.

Eftersom bingo i allra högsta grad är ett socialt spel finns det förstås en chatt där du kan umgås med andra spelare. Vem vet, du får kanske en vän för livet? Om inte annat så har du här chansen att träffa människor med liknande intressen och småprata en stund.