Bingobonus

Många bingosajter ger sina nya medlemmar, men även gamla, en bingobonus att spela för. Bonusen är betydelsefull när du spelar bingo för första gången i ett nytt bingorum. Tack vare en online bingobonus så får du en betydligt bättre start och kan dubbla din första insättning. Du får med andra ord mer pengar att spela bingo för och du slipper riskera dina egna slantar i början. Och om du har riktigt tur vinner du storvinsten utan att ha riskerat några egna pengar. Bonusarna på de olika bingorummen ser förstås lite olika ut men det är inte ovanligt att man får en insättningsbonus på 100 procent upp till ett speciellt belopp, vanligtvis mellan 1300 och 2000 kronor. Detta innebär att din insättning fördubblas upp till det belopp som angetts som gräns. Många gånger får man även ett gratisbelopp mellan 50 och 200 kronor utöver detta. Faktum är att det på grund av den ökade konkurrensen mellan sajterna nog inte finns ett bingorum på nätet nuförtiden som inte erbjuder gratis bingobonus. Detta är förstås för att ge alla spelare en möjlighet att provspela på den aktuella bingosajten för riktiga pengar. Detta är ett helt riskfritt sätt för dig som spelare att prova på en bingosajt. Allt du behöver göra är att registrera ett nytt konto och du får din gratis bingobonus. En del bingorum erbjuder även en bingobonus på den 2:a och 3:e insättningen. Tänk bara på att du utnyttjar så stor del som möjligt av bonusen på din första insättning.

Bingobonus

Självklart är det betydelsefullt med en generöst tilltagen bingobonus men man ska nog inte enbart välja bingorum efter hur stor bonusen är eller vilka erbjudande de har. Det viktigaste är att du har trevligt medan du spelar och att du trivs på bingosajten i övrigt. Innan du blir medlem kanske det är bra att prova lite olika bingorum och omsätta ett par olika bingobonusar för att hitta den bingosajt som passar dig bäst. Det är naturligtvis viktigt att du känner dig bekväm på platsen med dess gränssnitt och navigering men även att du trivs tillsammans med de andra människor som hittat dit. Bingo är i allra högsta grad ett socialt spel och det är fullt möjligt att få samma känsla när man spelar bingo online.

Det finns dock ett visst villkor förknippat med den här bingobonusen i form av ett omsättningskrav. Detta betyder att efter det att du har gjort din första insättning och utnyttjat en bingobonus så måste du omsätta bonusen innan du kan ta ut pengarna. Med andra ord måste du alltså omsätta bonusbeloppet på bingospel innan du kan göra ett uttag. Detta gäller så klart bara bonusen och din vanliga insättning kan du naturligtvis ta ut när du vill. Anledningen till att en bingobonus måste omsättas är för att stoppa det bonusmissbruk som annars skulle kunna uppstå. Omsättningskravet på en bingobonus varierar ganska kraftigt men runt 10 gånger är vanligt.

En annan form av bonus, som dock inte är lika vanligt förekommande som de andra nyss nämnda, är reload-bonus. Den fungerar annars precis som en vanlig bonus men kan vara förknippad med vissa restriktioner. En reload-bonus kan exempelvis vara mindre eller bara finnas tillgänglig under vissa datum eller specifika veckodagar.