Att åka på bingokryssning

Att åka på bingokryssning – Så gör du och så vet du om det är något för dig
För riktiga bingofantaster, som även gillar att resa, kan en så kallad bingokryssning vara ett bra sätt att få utlopp för bingolusten, samtidigt som man förflyttar sig från en plats till en annan och får se lite nytt. Bingokryssningar är mycket populära bland bingospelare, men om man aldrig har varit iväg på en bingokryssning förr, kan det vara svårt att veta vad man ska förvänta sig av en sådan kryssning. Därför kommer här lite information om just detta.

Till mycket stor del liknar en bingokryssning vilken kryssning som helst. Man kan välja vilken typ av hytt man vill ha under kryssningen, om man vill dela hytt med någon annan eller resa själv, och så vidare. Dessutom kan längden på kryssningen variera, beroende på vilken kryssning man väljer, så det finns både dagskryssningar och weekendkryssningar som kan räknas som bingokryssningar. Frukost brukar ingå under en bingokryssning, men om andra måltider eller förmåner ingår kan variera en hel del, beroende på vilken bingokryssning det gäller.

bingokryssning

I regel kryssar dock en bingokryssning exakt samma sträcka som rederiet brukar trafikera annars, så man kommer inte till andra resmål bara för att man väljer att bingokryssa, utan det är snarare aktiviteterna som man kan ägna sig åt under kryssningen som skiljer sig åt.

När man väl anländer till ett resmål, t.ex. Helsingfors eller Tallinn, som är populära destinationer för just bingokryssningar, kan det även vara så att någon särskild aktivitet, t.ex. ett besök på stadens casino anordnas där, för att hålla bingotemat vid liv.

Vissa bingosajter ordnar även sina egna bingokryssningar. De lottar sedan ut biljetter till sina spelare med jämna mellanrum, så har man turen med sig, och regelbundet spelar på en bingosajt som brukar anordna bingokryssningar, kan man faktiskt komma iväg på en bingokryssning helt gratis!

(Men även annars finns det många förmånliga bingokryssningar man kan välja, så låt inte det faktum att du kanske inte vunnit biljetter stoppa dig från att ge dig iväg!)